В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 28 августа 2021 г.

Tuna Poke

Refreshing tuna poke with avocado, lemon juice, and ogo seaweed, marinated in spicy soy sauce, and sprinkled with sesame seeds.

Tuna Poke

INGREDIENTS

  • ¼ lb sushi-grade tuna
  • 1 avocado
  • lemon juice
  • 1 green onion/scallion
  • ½ Tbsp ogo seaweed

Seasoning:


INSTRUCTIONS
 

  • Gather all the ingredients.
    Tuna Poke Ingredients
  • If your tuna is not cubed (I bought pre-cut tuna sashimi from a Japanese market), dice it into ½ inch (1.3 cm) square pieces across the grain.
  • Soak ogo seaweed in water for 3-5 minutes. Drain and chop into small pieces.
  • Slice avocado into cubes and scoop up with a spoon.
  • Squeeze some lemon juice on avocado to keep it from turning brown.
  • Slice the green onion into small pieces.
  • Combine all the ingredients in a bowl.
  • Add the seasonings and toss all together.
  • Serve on a plate (you do not need to marinade) and sprinkle roasted white sesame seeds and shichimi togarashi.

To Store

  • I recommend consuming sashimi-grade tuna in 24 hours. Keep them in the refrigerator until serving.

https://www.justonecookbook.com/tuna-poke/?utm_source=Just+One+Cookbook+Newsletter&utm_campaign=e455465f23-EMAIL_CAMPAIGN_2021_06_17_04_22_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_366dec22de-e455465f23-111721857 

Комментариев нет:

Отправить комментарий