В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 28 августа 2021 г.

Octopus Salad (Tako Su)

Tako Su or Octopus Salad is a common appetizer served in Izakaya (Japanese tapas) style restaurants. If you enjoy octopus sashimi, here's another fun way to enjoy octopus.

Octopus Salad (Tako Su)

INGREDIENTS

Vinaigrette:


INSTRUCTIONS
 

  • Gather all the ingredients.
    Octopus Salad 1
  • Slice the octopus very thinly.
    Octopus Salad 5
  • Alternately peel a ½ inch (1.3 cm) wide strip lengthwise, leaving a strip of the skin intact. With this method, the cucumber slices have some decorative dark green accents and a little bit of extra crunchiness. Cut the cucumber into small pieces (I use the Japanese cutting Technique called "Rangiri").
  • In a small bowl, soak the dried seaweed in warm water. Let it soak for 15 minutes. Drain and squeeze the liquid out. Set aside.
  • In a medium bowl, combine all the ingredients for the vinaigrette.
  • Add the cucumber, octopus, seaweed, and sesame seeds and toss them all together. Chill in the refrigerator for 30 minutes before serving.
    Octopus Salad 6

To Store

You can keep the leftovers in an airtight container and store in the refrigerator for 2-3 days.

    https://www.justonecookbook.com/octopus-salad-tako-su/?utm_source=Just+One+Cookbook+Newsletter&utm_campaign=e455465f23-EMAIL_CAMPAIGN_2021_06_17_04_22_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_366dec22de-e455465f23-111721857 

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий