В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 30 августа 2021 г.

Raw Pumpkin Seed Pesto


This nut-free, thick, and fragrant pumpkin seed pesto is a versatile sauce for

your repertoire. Try this pesto as a spread on sandwiches, tossed with hot gluten-free pasta, or served over roasted or steamed vegetables. It's fantastic!

Raw Pumpkin Seed Pesto [Vegan]

Ingredients

  • 1 1/2 cups raw pumpkin seeds - soaked for 2 hours (rinse and drain well)
  • 1/2 cup (or more) extra virgin olive oil
  • 3 garlic cloves - peeled and chopped small
  • 1 TB. raw apple cider vinegar
  • Several drops of liquid stevia
  • 1 cup PACKED fresh basil leaves (green or purple variety)
  • 1 tsp. pink himalayan salt

Preparation

  1. Combine all ingredients in a food processor and process till smooth (stopping once or twice to scrape down sides). If you like your pesto chunky, don't process as long.
  2. Taste and adjust seasoning.

Nutritional Information

Total Calories: 2,040 | Total Carbs: 21 g | Total Fat: 208 g | Total Protein: 58 g | Total Sodium: 37 mg | Total Sugar: 3 g

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raw-pumpkin-seed-pesto/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий