В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 31 августа 2021 г.

Hot Apples


Apple season is the perfect time to pick apples by the bushel: then dehydrate

them to make apple chips, bake them, and slice and dip them in assorted nut butters. This easy recipe will fill your entire house with a homey, delicious aroma as it bubbles and bakes. This naturally sweet treat is so simple that the most difficult thing will be waiting for it to cool down enough to eat. 

Hot Apples [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 4 apples (Fuji and Gala are excellent)
  • 1/4 teaspoon cinnamon
  • 1 vanilla bean

Preparation

  1. Preheat the oven to 350°F.
  2. Kid’s job! Using a swivel peeler and a kid-safe knife, peel, core, and cut your apples into 2-inch chunks.
  3. Pile the chunks into a medium casserole dish and sprinkle with the cinnamon. Cut the vanilla bean in half lengthwise. Reserve one half for another use. Scrape the insides of the other half into the casserole, then add the empty bean carcass. Mix thoroughly.
  4. Cover the casserole with foil and bake for 1 hour. Remove the casserole from the oven and uncover. Let the apples cool for at least 5 minutes.
  5. Once cool enough to eat, the apples will be spoon-tender. Dig in.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/hot-apples-vegan-gluten-free/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий