В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 23 августа 2021 г.

Barbecue Chickpea Ranch Salad


Meet the perfect salad for your outdoor shindigs. There is something seriously

magic about the moment the sticky barbecue chickpeas meets the creamy ranch and becomes one big, smoky, sweet, and tangy dressing. It’s crunchy, creamy, and incredibly satisfying.

Barbecue Chickpea Ranch Salad [Vegan]

Ingredients

For the Salad:

  • 2 romaine hearts, chopped
  • 2 cups cooked chickpeas
  • 2/3 cup your favorite vegan barbecue sauce
  • 1 red pepper, diced
  • 1 small avocado, diced
  • 1 tomato, chopped (cherry tomatoes would work great)
  • 1/2 cucumber, diced

For the Ranch Dressing:

  • 1/4 cup tahini
  • 1/4 cup lemon juice
  • 1 tablespoon apple cider vinegar
  • 1 tablespoon light tasting oil (grape seed works well)
  • 1 teaspoon garlic powder
  • 1/2 teaspoon dried dill
  • 1/4 water or more, depending on desired thinness

Preparation

  1. Prepare the dressing by combining all ingredients in a jar and shaking. Set aside.
  2. Add the chickpeas to a medium saucepan with the barbecue sauce and heat over medium-high. Let cook for about 10 minutes, until the sauce has reduced and stuck to the chickpeas. Set aside.
  3. In 2 large bowls or 1 big bowl, place your romaine lettuce, cucumber, red pepper, avocado, and tomato. Add the chickpeas.
  4. Drizzle with ranch sauce and toss.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/barbecue-chickpea-ranch-salad-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий