В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 18 августа 2021 г.

Hand-Churned Bourbon Salted Caramel Apple Ice Cream


You don't need an ice cream maker to whip up this amazing dessert!

Salted caramel and apple bourbon sauce are swirled generously into a base of hand-churned vanilla ice cream.

Hand-Churned Bourbon Salted Caramel Apple Ice Cream [Vegan]

Ingredients


For the Salted Caramel Apple Bourbon Sauce:
  • 1 tablespoon vegan butter
  • 1 cup unsweetened apple butter
  • 1/4 cup creamy non-dairy milk
  • 1 tablespoon maple syrup
  • 1 tablespoon bourbon
  • 1 teaspoon high-quality sea salt
  • 1 teaspoon cinnamon
  • 1/4 teaspoon cardamom
  • 1/4 teaspoon ginger
  • 1/4 teaspoon nutmeg
For the Ice Cream:
  • 1 apple, cored and chopped into chunks
  • 1 tablespoon water
  • 1 tablespoon coconut oil or vegan butter
  • 1 teaspoon cinnamon
  • 1/4 teaspoon sea salt
  • 1 15-ounce can full-fat refrigerated coconut milk
  • 1 cup salted caramel apple bourbon sauce
  • 1/4 cup non-dairy milk
  • 1 tablespoon maple syrup
  • 1 teaspoon sea salt
  • Chopped pecans (optional) 

Preparation


To Make the Sauce:
  1. Heat butter in a small saucepan over medium-low heat. Add remaining ingredients and bring to a low simmer, stirring continuously. Allow to simmer for 15-20 minutes, stirring every few minutes. Pour into a jar and store in the refrigerator until ready to use.
To Make the Ice Cream:
  1. In a small saucepan, combine apple, cinnamon, and sea salt over medium-low heat. Cook for 8-10 minutes, until soft. Remove from burner and set aside to cool.
  2. Combine ingredients from the coconut milk to sea salt in a bowl and whisk for about 1 minute. Stir in apples. Line a bread pan or glass container with parchment paper. Pour in the ice cream mixture and place in the freezer. Allow to freeze 3-4 hours, occasionally whipping by hand. Serve into bowls and top with chopped pecans and a spoonful of salted caramel sauce, if desired.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/hand-churned-bourbon-salted-caramel-apple-ice-cream/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий