В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 8 августа 2021 г.

Mango Chili Pops

 

Add a little spice to your life, or, shall we say, popsicles, with these nutrient-dense and fiber-filled Mango Chili Pops. Naturally sweet mango combined with creamy avocado and bright lime, with a dash of chipotle chili powder, makes for a culinary delight that’s both cooling and warming. Don’t love spice? Don’t worry; you don’t need it! Make it a tasty three-ingredient recipe with just the mango, avocado, and lime juice.

Mango Chili Pops

Ingredients

 2 cups mango (cubed, fresh or frozen)
 1 cup avocado (cubed, fresh or frozen)
  cup lime juice (freshly squeezed, plus 2 teaspoons)
 ¼ tsp chipotle chili powder (or regular chili powder)
 1 jalapeño (optional, seeded and roughly chopped, +1 if desired)

Directions

1

Add all ingredients to a high speed blender and blend until smooth.

2

Taste for additional flavor of your choice (more mango for sweetness, more lime for tartness, more chipotle chili for spice).

3

If desired, blend in the jalapeño (note that the jalapeño may override some of the mango flavor so if you prefer more mango, skip the jalapeño).

4

Pour the mango mixture into popsicle molds, filling ¾ full to allow for expansion.

5

Freeze for at least two hours before serving.

Chef's Notes

Substitutions
Use fresh or frozen mango.

Use fresh or frozen avocado.

Instead of avocado, try unsweetened plant-based yogurt.

Storage
Store in an airtight container in the freezer for up to six weeks.

Комментариев нет:

Отправить комментарий