В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 7 августа 2021 г.

Mango Lassi Popsicles

Mango Lassi Popsicles - sweet, creamy, colorful, and impossible to limit yourself to just one.

Mango Lassi Popsicles

INGREDIENTS


INSTRUCTIONS
 

  • Gather all the ingredients. I use these Tovolo Groovy Ice Pop Molds and paper cups.
    Mango Lassi Popsicles Ingredients
  • Cut the mangoes into chunks and put in in the blender. Add 1 Tbsp of simple syrup and puree until it turns creamy.
  • n a large measuring cup, add ⅓ cup of Greek yogurt. Then pour the mango puree on top.
  • Add enough simple syrup to the mixture so that you have 2 cups (480 ml) total.
  • Pour into a large bowl and whisk it all together.
  • In a separate bowl, whisk together ⅔ cup Greek yogurt and the leftover simple syrup.
  • Now you have yogurt mixture and mango mixture. Place both mixtures in the refrigerator for 30-60 minutes until they are a little more firm (for nice marbling).
  • Add the mixture to your popsicle mold/cup, alternating between the mango mixture and the yogurt mixture. Wrap each mold/cup with plastic wrap.
  • Snip the plastic wrap on top of molds with scissors and insert craft sticks into each mold/cup. Place in the freezer for 4-5 hours until firm.
  • To remove the Popsicles from the molds/cups, run under hot water until they are easily released. Enjoy!

https://www.justonecookbook.com/mango-lassi-popsicles/?utm_source=Just+One+Cookbook+Newsletter&utm_campaign=16e4d58fca-EMAIL_CAMPAIGN_2021_06_17_04_22_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_366dec22de-16e4d58fca-111721857 

Комментариев нет:

Отправить комментарий