В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 5 августа 2021 г.

Pink Oyster Mushroom Maki Rolls


These Pink Oyster Mushroom Maki Rolls are the perfect pretty dinner/lunch to

treat yourself, your friends or family to! The beautiful pink is achieved with natural coloring from pink pitaya. Alternatively you could be a bit more creative and opt for 3-4 different colors to make rainbow maki rolls, but that’s only if you’re feeling a bit extra!

Pink Oyster Mushroom Maki Rolls [Vegan]

Ingredients

For the Pink Rice:

  • 8 3/4 ounces sushi rice
  • 3 tablespoon rice vinegar
  • 1 tablespoon maple syrup
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon pink pitaya powder

For the Filling:

  • 2 tablespoons soy sauce
  • 1 tablespoon sesame oil
  • 1 tablespoon mirin
  • 1 teaspoon garlic powder
  • 10 1/2 ounces oyster mushrooms, chopped
  • 1 carrot, julienned
  • 1 cucumber julienned
  • 1 avocado, sliced
  • purple cabbage, sliced
  • 6 nori sheets
  • black sesame seeds
 

Preparation

  1. Prepare the sushi rice according to instructions on the package.
  2. Add the rice vinegar, maple syrup, salt and pitaya powder and combine well. Set aside and let cool down.
  3. For the oyster mushroom filling, place all marinade ingredients into a bowl and whisk together.
  4. Add in the oyster mushrooms and use your hands to coat them evenly in the marinade.
  5. Heat a sauce pan over medium heat and add the mushrooms. Fry the mushrooms for 5-8 minutes until they become dark brown and chewy.
  6. Prepare the veggies as instructed.
  7. Take out a nori sheet place it on a bamboo mat, place 3-5 tbsp of rice (depending on desired thickness) on the sheet and use your hands or a rice spatular to evenly press it down. Place the fillings inside and carefully start rolling your maki rolls
  8. Repeat this step until all your ingredients are gone. Use a sharp knife to cut the maki roll into pieces and serve on a platter with soy sauce!

Notes

You'll need a bamboo mat for rolling.

Комментариев нет:

Отправить комментарий