В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 5 августа 2021 г.

Slow Cooker Coconut Banana Pecan Oatmeal


Try making this delicious oatmeal with a slow cooker. The wait will be worth it in

the morning.

Slow Cooker Coconut Banana Pecan Oatmeal [Vegan]

Ingredients

  • 1/2 cup steel-cut oats
  • 2 cups Unsweetened Coconut Milk
  • 1/3 cup shredded coconut (I used reduced fat finely shredded)
  • 1/2 teaspoon vanilla extract
  • 1/2 teaspoon coconut extract (optional adds a bigger coconut flavor)
  • 1 banana, mashed
  • sweeten to taste with your sweetener of choice
  • Pecans, chopped – for serving

Preparation

  1. The night before: Spray your crock with some oil to help with clean up later. Add oats, milk, coconut, vanilla and coconut extract. Cook on low over night (7 to 9 hours).
  2. In the morning: Stir your oatmeal well. It may seem watery at the top but if stirred it should become a more uniform consistency.  Stir in mashed banana and sweetener. Top with chopped pecans.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/slow-cooker-vegan-coconut-banana-pecan-coffee-cake-oatmeal/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий