В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 4 июля 2016 г.

Tempeh Kebabs with Homemade Barbecue Sauce

Sweet, tangy homemade barbecue sauce is a perfect complement to the nutty, earthy
taste of tempeh. This easy, crowd-pleasing dish is ideal for summer entertaining.
Serves 4
For the tempeh kebabs:
  • 16ounces tempeh (two 8-ounce packages), cut into 1 1/2-inch pieces
  • 1large red bell pepper, deseeded and cut into 1 1/2 inch-squares
  • 1large zucchini, cut into 1 1/2-inch pieces
  • 1large white or yellow onion, cut into 1 1/2-inch pieces
  • 8ounces white mushrooms, washed and trimmed
For the barbecue sauce:
  • One15-ounce can tomato sauce
  • 2tablespoons maple syrup
  • 1tablespoon blackstrap molasses
  • 2tablespoons olive oil
  • 2tablespoons tamari or soy sauce
  • 1tablespoon apple cider vinegar
  • 1teaspoon smoked paprika
  • 1teaspoon dried oregano
  • 1teaspoon chili powder
  • 1dash red pepper flakes
  1. Whisk all barbecue sauce ingredients together. Pour the sauce into a casserole dish (9 x 13 is fine, as is 9 x 9) and add the vegetables and tempeh. Coat the vegetables and tempeh well, and allow them to marinate in the fridge for two hours (or overnight).
  2. Divide the vegetables and tempeh evenly onto the skewers, alternating ingredients. Reserve some extra sauce for serving.
  3. Heat the grill to medium-high. Place skewers on the grill and cook, basting occasionally, for 7 to 10 minutes, or until the vegetables are tender and everything is browning. You can also do this on a grill pan, and cook for 8 to 10 minutes on medium-high heat. Serve immediately.
http://food52.com/recipes/29199-tempeh-kebabs-with-homemade-barbecue-sauce

Комментариев нет:

Отправить комментарий