В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 21 июля 2016 г.

Mango Lime Tartlet

These tartlets contain mangos, limes, and mulberries for a bit of summery sweetness in every bite. They're also completely processed-free, grain-free, guilt-free, and taste so good! These will make the perfect dessert to reward yourself after a long, hot day.

MANGO LIME TARTLET [VEGAN, RAW, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 chopped mango (to create texture in the mango puree)
Tartlet crust:
  • 1 cup mulberries
  • 1/2 cup pecans
  • 2 large Medjool dates
  • 1 1/2 cups gluten-free oats (oats are gluten-free but buying them labeled gluten-free ensures that they don’t have any wheat field contamination)
Mango Puree:
  • 4 mangoes, peeled
  • 2-3 limes, juiced
  • 1 tbsp coconut oil
  • 1 tsp chia seeds
  • pinch sea salt
  • splash of maple syrup (optional, also, may add up to 1 tbsp)

PREPARATION

  1. Blend all of the tartlet ingredients until moist.
  2. Press into tartlet pans and set in the freezer for 30 minutes. I like to cut out circular parchment paper pieces and put it in the bottom of each tartlet pan so the crust pops out a little easier.
  3. While the crust is setting, puree the mango ingredients in the blender until smooth.
  4. Gently pop the tartlet crusts out of the pans using a toothpick.
  5. Stir the chopped mango into your puree and pour into each tartlet.
  6. Enjoy!
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mango-lime-tartlet/

Комментариев нет:

Отправить комментарий