В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 21 июля 2016 г.

Cheesy omelette wraps with bacon, lettuce, avocado and tomato

Omelette used as a wrap, rolled around avocado, lettuce, bacon and tomato.
Author: 
Recipe type: Breakfast
Serves: 1
Ingredients
  • 2 eggs, lightly beaten
  • 10g cheese, grated (I used cheddar)
  • ½ tablespoon canola or vegetable oil
  • ½ small avocado, mashed OR 2 tablespoons avocado hummus
  • 1 large lettuce leaf, finely shredded
  • 2 slices bacon, cooked as you prefer, finely diced
  • ½ small tomato, finely diced
  • salt and pepper, to serve
  • finely chopped fresh chives, to serve
Instructions
  1. Whisk the cheese into the egg mixture.
  2. Heat the oil in a small, non-stick skillet over high heat, swirling the oil around to coat the entire surface of the skillet.
  3. Once it’s hot, add the egg mixture and swirl the pan again to make sure the egg covers the surface of the skillet evenly.
  4. Reduce the heat to medium and cook the omelette until it’s set on top and golden brown on the bottom (you can use a non-stick spatula to peek underneath if you aren’t sure).
  5. Flip the omelette with the help of a non-stick spatula and cook for a further minute or two until the bottom is set.
  6. Remove the omelette from the skillet and let it cool slightly on a plate covered with paper towel (2-3 minutes).
  7. When the omelette is cooler, spread the mashed avocado or hummus over the surface of the omelette, coating evenly.
  8. Place the shredded lettuce in the bottom ⅓ of the omelette.
  9. Layer the bacon bits on top of the lettuce and top with the tomato.
  10. Gently roll the omelette, tucking the filling inside with your fingers as you roll.
  11. Let the omelette wrap sit for a minute or so before you cut it in halves.
  12. Sprinkle fresh chives over the wrap and serve.
http://www.eatlivetravelwrite.com/2016/05/cheesy-omelette-wraps-with-bacon-lettuce-avocado-and-tomato/

Комментариев нет:

Отправить комментарий