В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 июля 2016 г.

Herbed Soft Cashew Cheese


Making vegan cheese has never been so easy. This garlic and herbs cheese is delicious, dairy-free, and has no added oil. Serve on bagels, bagel chips, crackers, or celery.

HERBED SOFT CASHEW CHEESE [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1/2 cup cashews
  • 1 teaspoon basil
  • 1 teaspoon oregano
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon cornstarch
  • 1/2 of 1 garlic clove
  • 3 tablespoons nutritional yeast
  • 1 tablespoon lemon juice or cider vinegar
  • 1 teaspoon maple syrup
  • 1 cup water, divided
  • 1 1/2 teaspoon agar agar powder
  • Oil, to brush the ramekin.

PREPARATION

  1. Soak the cashews for 1 hour in hot water.
  2. Drain the cashews and place them in a blender along with the basil, oregano, garlic, salt, cornstarch, nutritional yeast, lemon juice, maple syrup, and 1/2 cup water.
  3. Process for 1 minute and set aside.
  4. In a saucepan, combine 1/2 cup water and agar agar powder. Add the cashew cream and bring to a boil stirring constantly.
  5. Pour into lightly-oiled ramekins and refrigerate at least 2 hours.
  6. Remove by turning upside down onto a board.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/herbed-soft-cashew-cheese/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=5f551cf5ef-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-5f551cf5ef-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий