В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 24 июля 2016 г.

Char Siu (Chinese BBQ Pork)

Char Siu (Chinese BBQ Pork)
A pork tenderloin is wasted for this and it can end up being a little on the dry side.
Once the pork has finished roasting it is served sliced thinly.

Char Siu (Chinese BBQ Pork)

ingredients
  • 2 tablespoons dark soy sauce
  • 2 tablespoons light soy sauce
  • 4 tablespoons hoisin sauce
  • 2 tablespoons honey
  • 2 tablespoons xiao hsing wine
  • 1 teaspoon sesame oil
  • 1/2 teaspoon Chinese five spice
  • 1 teaspoon garlic (grated, optional)
  • 1 teaspoon ginger (grated, optional)
  • 1 (2 pound) pork butt or shoulder (cut into long slices about 1 inch thick)
directions
  1. Mix all of the ingredients, brush half of the mixture over the pork and let marinate, in the fridge, for a few hours to over night.
  2. Roast in a preheated 350F/180C oven for 30 minutes.
  3. Flip, marinate and roast for another 30 minutes.
  4. Turn on the broiler and broil for 5 minutes on each side.
  5. Let rest for 10 minutes, slice thinly and serve with remaining sauce.
http://www.closetcooking.com/2010/11/char-siu-chinese-bbq-pork.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160723

Комментариев нет:

Отправить комментарий