В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 30 июля 2016 г.

Minty Green Chocolate Cream Bars

The base is an oat and date crust, the middle is a raw chocolate-maca mixture, and the top is an avocado/mint/green powder concoction. All together, they make one amazing result. And they are SUPER nutritious. Think of this recipe as a health supplement and dessert all in one. I know, life seems too good to be true sometimes.

MINTY GREEN CHOCOLATE CREAM BARS [VEGAN]

INGREDIENTS

FOR THE BASE:

  • 1 cup oats or buckwheat groats
  • 1 cup dates
  • 1 teaspoon cacao powder (optional)
  • 1 teaspoon vanilla extract (optional)

FOR THE CHOCOLATE LAYER:

  • 2 tablespoons cacao powder
  • 1/4 cup melted cacao butter
  • 1/4 cup dates
  • 1 tablespoon maca powder
  • 1 tablespoon lucuma powder
  • 1 banana (optional, to add bulk)

FOR THE MINT LAYER:

  • 1 avocado
  • 3-4 tablespoons green powder
  • 1/6 cup coconut nectar (or other preferred liquid sweetener)
  • 2 tablespoons melted coconut oil
  • 1/8 cup packed mint leaves (or approximately 10 drops of peppermint oil)
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • A pinch of salt (optional)

PREPARATION

TO MAKE THE BASE LAYER:

  1. Pulse the oats or buckwheat groats in your food processor until you have a rough flour.
  2. Add the rest of the ingredients and process until it all begins to stick together.
  3. Press into the bottom of a lined baking pan and put in the refrigerator.

TO MAKE THE CHOCOLATE LAYER:

  1. Blend all the ingredients together until smooth. If it’s too thick, add some water.
  2. Pour onto your base and put in the freezer until solid, about 1 hour.

TO MAKE THE MINT LAYER:

  1. Blend all the ingredients until smooth.
  2. Spread onto your chocolate layer and refrigerate overnight until it’s set.
  3. Decorate with mint leaves and cacao nibs if you wish.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/minty-green-chocolate-cream-bars/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=a063ca4a1e-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-a063ca4a1e-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий