В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 23 июля 2016 г.

Hot Melted Caprese Dip

Summer is the perfect time to enjoy a nice fresh caprese salad! A caprese salad is a salad
with fresh tomatoes, mozzarella and basil and every time I have one I can't help but think that cheese is always better when melted so why not enjoy it and a hot melted caprese dip? This dip is quite literally a caprese salad with tomatoes, mozzarella and basil pesto that is baked until the cheese is all melted and ooey and gooey and oh so good! Enjoy this hot melted caprese dip as a snack or even as a light summer meal with toasted baguette, crackers, chips or veggies for dipping and I'm certainly not going to tell anyone if you skip all of that and just eat it by spoonful like I do!

Hot Melted Caprese Dip

A hot melted cheese dip with tomatoes and basil pesto!

ingredients
  • 1 pint cherry tomatoes, halved
  • 16 ounces fresh mozzarella, cut into cubes
  • 1/2 cup basil pesto
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Mix everything, place in a baking dish and bake in a preheated 425F/220C oven until the cheese is melted, bubbling on the sides and lightly golden brown on top, about 15-20 minutes.
Nutrition FactsCalories 475Fat 33.4g (Saturated 14gTrans 0),Cholesterol 68mgSodium 883mgCarbs 9g (Fiber 2gSugars 3g),Protein 36.1g


http://www.closetcooking.com/2016/07/hot-melted-caprese-dip.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160722

Комментариев нет:

Отправить комментарий