В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 4 июля 2016 г.

Vegan Mushroom "Jerky"

These super salty, slightly tangy slices make a great addition to wraps, sandwiches,
salads, and more. Keep them in your fridge for a quick snack or a means of adding intensity and umami to any dish! 
Makes 4 cups
  • 2 to 3tablespoons low-sodium tamari
  • 3tablespoons apple cider vinegar
  • 2tablespoons maple syrup
  • 1tablespoon extra-virgin olive oil
  • 1/2teaspoon smoked paprika
  • 1/4teaspoon ground chili powder
  • 4large or medium portobello mushroom caps, sliced into strips about 1/4-inch thick
  1. Whisk together the tamari, vinegar, syrup, olive oil, paprika, and chili. Transfer to a rectangular, airtight container and add the mushroom slices. Marinate them for 8 hours, or overnight.
  2. Preheat your oven to 250° F and line two baking sheets with parchment paper. Arrange the mushroom slices on the sheets. Bake for 1 1/2 to 2 hours, or until the pieces have shrunken, browned slightly, and dried out. They should have a chewy texture. Flip slices at the 1 hour mark.
  3. Allow the slices to cool completely before transferring them to an airtight container. Stored in the fridge, the jerky will keep for up to 1 week.
http://food52.com/recipes/39478-vegan-mushroom-jerky-slow-roasted-mushroom-strips

Комментариев нет:

Отправить комментарий