В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 10 января 2020 г.

Fermented Ginger Beer

Are you a soda person? This homemade fermented ginger beer is the recipe for you whether you're a big fan or a minor one! It tastes incredibly fresh and is quite simple to put together!

Fermented Ginger Beer [Vegan]

Ingredients

For the Ginger Simple Syrup:

  • 1 cup granulated sugar
  • 1/2 cup filtered water
  • 4 tablespoons minced ginger

For the Ginger Beer:

  • 1/8 teaspoon active dry yeast
  • 3 tablespoons fresh lemon juice
  • ginger simple syrup (above)
  • 7 cups filtered water
  • fresh mint

Preparation

  1. Make the ginger simple. Combine the sugar, water, and minced ginger in a small saucepan over high heat. Stir until the sugar is fully dissolved. Remove from heat, cover the pot, and let the syrup steep for 1 hour.
  2. Strain the simple syrup into a small bowl to remove the ginger.
  3. Funnel the yeast into a clean, dry 2-liter soda bottle. Then, add the fresh lemon juice, strained simple syrup, and filtered water. Screw the lid on tight and shake the bottle to dissolve the yeast.
  4. Set the bottle in a cool, dark place (away from sunlight) for 3 days. After 3 days, carefully open the bottle to release pressure. Chill the bottle in the fridge to slow down the fermentation. Drink the ginger beer within 2 weeks time, making sure to open the bottle once every day or two to prevent pressure from causing the bottle to explode.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/fermented-ginger-beer-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий