В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 23 января 2020 г.

Raw Pear Tart

This tart will make a stunning presentation on dessert table! Raw goodness and better yet, it's perfect to make for any holiday!

Raw Pear Tart [Vegan]

Ingredients

For the Tart:

  • 2-3 medium sized pears (I used Bosc)
  • juice of 1/2 lemon

For the Crust:

  • 1 1/2 cups raw pecans
  • 8 pitted dates
  • 1/4 cup almond flour

For the Cashew Pastry Cream:

  • 2 cups raw cashews
  • 3/4 cup water
  • 1 teaspoon pure vanilla extract
  • 1 pitted dates

Preparation

  1. Pulse all the crust ingredients in a food processor until crumbly and sticking together.
  2. Press into the bottom of the tart tin.
  3. Place the cashew cream ingredients in a high-powered blender and blend until smooth.
  4. Pour the mixture into the tart shell and smooth the cream out evenly.
  5. Slice the pears in half lengthwise and carefully scoop out the seeds with a spoon, then slice them thinly, crosswise.
  6. Arrange the pears in a decorative fashion, starting at the outside of the tart and working your way in.
  7. Drizzle with some fresh lemon juice.
  8. Refrigerate for at least 5 hours before serving, overnight is best. But it won’t stay fresh for too long in the refrigerator so plan on eating it up within a day!
  9. GENTLY unmold the pie out of the tin. It is a little fragile.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raw-pear-tart-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий