В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 27 января 2020 г.

Skillet Raspberry Cornbread

A sizzling hot skillet makes the edges crispy and golden and the inside soft and crumbly.  Added raspberries and a sugar crust lend just the perfect amount of sweetness….

Skillet Raspberry Cornbread [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup + 3 tablespoons soy milk (or milk of your choice)
  • 1 tablespoon + 1/4 teaspoon apple cider vinegar (or lemon juice)
  • 1 flax egg (1 tablespoon flax meal + 3 tablespoons warm water)
  • 1/4 cup olive oil
  • 1 cup whole wheat pastry flour (or all-purpose flour)
  • 3/4 cup corn meal
  • 1 tablespoon sugar (plus more for topping)
  • 2 teaspoons baking powder
  • 1/4 teaspoon baking soda
  • 1/4 teaspoon sea salt
  • 1 cup fresh raspberries
  • 1-2 tablespoons coconut oil

Preparation

  1. Preheat oven to 400°F and place a 10 1/2 inch cast iron skillet on the center rack to warm.
  2. In a small bowl mix together soy milk and apple cider vinegar, set aside for 5-10 minutes to form a "buttermilk."
  3. In a separate small bowl mix together flax meal and warm water, set aside for 5-10 minutes to form a "flax egg."
  4. Whisk together "buttermilk," flax egg, olive oil and set aside.
  5. In a separate bowl, combine flour, corn meal, sugar, baking powder, baking soda and salt. Make a well and add wet ingredients stirring until just combined. Fold in raspberries.
  6. Carefully remove hot skillet from the oven and swish around coconut oil until skillet is well coated. Add batter, you will hear it sizzle! Evenly sprinkle with sugar.
  7. Place on center rack and bake for 15-20 or until a toothpick inserted comes out clean.
  8. Let cool, cut and enjoy!
    https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/skillet-raspberry-cornbread-vegan/

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий