В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 26 января 2020 г.

Chickpea, Spinach, and Potato Curry

Chickpea and Spinach Curry
This chunky tomato-based curry is loaded with chickpeas, potatoes, and fresh spinach and is made using a homemade curry paste. The spices are quite mild, so if you enjoy hot and spicy food, go ahead and throw in some more chili and garam masala. The curry is ideally served with basmati rice, but any grain that you have on hand also works.

Chickpea, Spinach, and Potato Curry [Vegan]

Ingredients

For the Curry Paste:

  • 1 large onion
  • 1/2–1 chili
  • 5 garlic cloves
  • 1-inch piece ginger

For the Curry:

  • 1 tablespoon oil
  • 1 teaspoon mustard seeds
  • 2 teaspoons cumin seeds
  • 2 bay leaves
  • 1 14.5-ounce can chopped tomatoes
  • 1 tablespoon cilantro powder
  • 1 tablespoon garam masala
  • 1 1/2 cups fresh spinach
  • 2 14-ounce cans of chickpeas
  • Approximately 2.2 pounds of potatoes, cut
  • 2 cups water, plus more as needed

Preparation

  1. Blend all the curry paste ingredients in a food processor.
  2. Fry oil, mustard seeds, cumin seeds and bay leaves for few minutes. Add curry paste, tomatoes, and the rest of the spices and cook for few minutes.
  3. Roughly chop spinach and potatoes.
  4. Add spinach, potatoes, chickpeas, and water. Cover with lid and let it simmer for 30 minutes to an hour, until the potatoes are cooked. You might need to add some more water.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chickpea-spinach-and-potato-curry/

Комментариев нет:

Отправить комментарий