В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 27 января 2020 г.

Peanut Butter Chocolate Chip Skillet Cookie

This oil-free ‘pizookie’ is healthier but still indulgent; sayisfying but not overly sweet. It's simply delicious.

Peanut Butter Chocolate Chip Skillet Cookie [Vegan]

Ingredients

Wet Ingredients:

  • 1/3 cup peanut butter
  • 1/4 cup applesauce
  • 1/3 cup maple syrup adjust based on sweetness of chocolate chips
  • 1 teaspoon vanilla extract

Dry Ingredients:

  • 1 cup whole wheat flour (use GF if needed)
  • 1/4 teaspoon baking soda
  • 1/2 teaspoon baking powder
  • Pinch of salt
  • 1/4 cup dairy-free chocolate chips

Preparation

  1.  
    Preheat oven to 350°F and grease a small cast-iron skillet. (A cake pan will work fine as well).
  2.  
    In a large bowl, whisk together the wet ingredients: peanut butter, applesauce, maple syrup, and vanilla extract.
  3.  
    Sift in the flour, baking powder, baking soda, and salt. Add in chocolate and fold the entire mixture until combined.
  4.  
    Pour the batter into the skillet. Bake for 20-25 minutes, or until the center is cooked through.
  5.  
    Let cool for 10 minutes in the skillet before serving. Enjoy warm!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/peanut-butter-chocolate-chip-skillet-cookie-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий