В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 12 января 2020 г.

Garam Masala Roasted Halibut in a Tomato Curry Sauce

Garam Masala Roasted Halibut in a Tomato Curry Sauce
Moist and tender halibut seasoned with garam masala served in a tasty tomato curry sauce.

Garam Masala Roasted Halibut in a Tomato Curry Sauce

ingredients
  • 1 tablespoon oil
  • 1 tablespoon garam masala
  • 1/4 teaspoon turmeric
  • 4 (6 ounce) halibut pieces
  • 1 batch tomato curry sauce (see below)
directions
  1. Mix the oil, garam masala and turmeric.
  2. Brush the garam masala mixture over the fish and place it in a baking dish and let sit for 20 minutes.
  3. Roast the halibut in a preheated 450F/230C oven until cooked, about 10-15 minutes. (White juices will appear on the fish when it is cooked.)
  4. Divide the tomato curry sauce between four plates and place a piece of halibut on top.

Tomato Curry Sauce

A tasty tomato curry sauce that goes great in a lot of dishes.
ingredients
  • 1 tablespoon oil
  • 1 small onion, finely diced
  • 1 tablespoon garlic, chopped
  • 1 tablespoon ginger, grated
  • 2 small green chilies, finely diced
  • 1 (28 ounce) can crushed tomatoes
  • 1/2 cup coconut milk
  • 1 teaspoon cumin seeds, toasted and ground
  • 1 teaspoon coriander seeds, toasted and ground
  • 1/2 teaspoon turmeric
  • salt and pepper to taste
  • 1 tablespoon garam masala
  • 1 handful cilantro, chopped
directions
  1. Heat the oil in a pan.
  2. Add the onion and saute until tender, about 5-7 minutes.
  3. Add the garlic, ginger and green chilies and saute until fragrant, about 1 minute.
  4. Add the tomatoes, coconut milk, cumin, coriander, turmeric, salt and pepper and simmer until the sauce starts to thicken, about 15 minutes.
  5. Add the garam masala and cilantro and remove from heat.
https://www.closetcooking.com/garam-masala-roasted-halibut-in-tomato/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20200109

Комментариев нет:

Отправить комментарий