В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 11 января 2020 г.

Macrobiotic Miso Bowl

lunch and dinner bowls
A nourishing macro bowl for all seasons! Try this with a variety of different seasonal vegetables.

Macrobiotic Miso Bowl [Vegan]

Ingredients

  • 1 small winter squash (butternut, acorn, delicata, pumpkin), cubed & roasted
  • 1 cup cooked french lentils
  • 4-5 leaves kale, finely chopped
  • 2-3 leaves red cabbage, finely chopped
  • 1 radish, sliced thinly
  • 1 avocado, halved & sliced thinly
  • 3 cups hot water
  • 2 tablespoons miso paste
  • 2 tablespoons tamari
  • 1 tablespoon sesame oil
  • 1 tablespoon grated ginger

Preparation

  1. Preheat the oven to 375ºF. Lightly toss the cubed squash in olive oil and sprinkle with salt. Roast until tender. Remove from oven and set aside until ready to use.
  2. Combine all ingredients in a high-speed blender. To serve, arrange the roasted squash, cooked lentils, and veggies in the bowls.  Divide the hot broth evenly between the bowls. Sprinkle with sesame seeds or gomashio. Enjoy hot!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/macrobiotic-miso-bowl-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий