В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 7 января 2020 г.

Potato and Carrot Cheese

Potato and Carrot Cheese
The sky is the limit when it comes to the ingredients you can make dairy-free cheese with. Cashews, almonds, seeds, and even potatoes — yes, potatoes. This creamy cheese is made from a base of potatoes and carrots with nutritional yeast, oregano, garlic powder, and onion powder for flavor. It's completely nut-free and easy to make, so if you're allergic to nuts, this is the cheese of your dreams! 

Potato and Carrot Cheese [Vegan]

Ingredients

  • 2 White potatoes
  • 1 carrot
  • 1 cup water
  • 2-3 tablespoons nutritional yeast
  • 1 teaspoon garlic powder
  • 1 teaspoon onion powder
  • 1/2 teaspoon turmeric
  • 2 tablespoons tahini
  • 1 1/2 teaspoons agar agar powder
  • Oregano
  • Pepper
  • Salt

Preparation

  1. Peel and chop the potatoes and carrots and boil them in salted water until soft.
  2. Put the vegetables, 1 cup water, nutritional yeast, tahini, and spices to taste in the bowl of a blender and blend until a creamy sauce without lumps forms.
  3. Pour the mixture into a saucepan and heat it. When it begins to boil, add the agar agar, mix well, turning down the heat, and let cook a few more minutes.
  4. Sprinkle the bottom of a round silicone mould with oregano. Pour the mixture into the pan and let cool in the refrigerator for several hours. Turn the cheese out of the mould and used like any cheese spread.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/potato-and-carrot-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий