В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 9 августа 2021 г.

Vegan Mango Halwa

A delicious vegan take on a beloved Indian dessert made with sooji or cream of wheat.

Vegan Mango Halwa

Ingredients 

  • 1 cup sooji (rava or cream of wheat or farina)
  • ½- ¾ cup sugar (how much you add depends a lot on how sweet the mango pulp is. Add a little at a time and don't worry if you have to add it at the end...it mixes up fast)
  • 1 ½ cups mango pulp (use Alphonso pulp if possible because it has the best, richest flavor)
  • 2 cups vanilla soymilk (almond milk or oat milk would also be great here)
  • 1 tsp ground cardamom
  • 1 tsp pure vanilla extract
  • ¼ cup raw cashews , chopped into large pieces
  • ¼ cup golden raisins (optional)
  • 1 tbsp vegetable oil

Instructions

  • Heat a wide skillet. Add the rava and roast, stirring constantly, over medium heat until the rava turns a couple of shades darker. Remove to a plate and set aside.
  • In the same skillet, heat the oil. Add the cashews and the raisins, if using, and saute until they turn just lightly golden.
  • Add the soymilk and mango pulp and ½ cup of sugar. Stir and allow the mixture to come to a boil. Check for sweetness and add more sugar if needed.
  • Turn down the heat to low and add the vanilla and then the roasted rava. Using a whisk or a ladle, stir quickly to mix with the liquid. You need to work fast to ensure your halwa is not lumpy and that the rava and the soymilk-mango pulp mixture is smoothly integrated.
  • Turn off the heat when the halwa has a creamy consistency. It will continue to thicken as it stands, so don't wait until it's too dry. Serve hot or cold or at room temperature.

https://holycowvegan.net/mango-halwa/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий