В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 9 августа 2021 г.

Vegan Mango Bread

Every bite of this vegan Mango Bread bursts with sunny flavor and the heady scent of cardamom. And you can set aside any guilt by making it whole wheat. Also a soy-free and nut-free recipe.

Vegan Mango Bread

Ingredients 

  • 2 cups whole wheat pastry flour (or all purpose flour, or a mix of apf and whole wheat flour)
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp baking soda
  • 2 tsp green cardamom (powdered)
  • ¼ tsp salt
  • 4 tbsp vegetable oil
  • ¾ cup sugar
  • 2 tbsp flaxmeal
  • 1 tsp pure vanilla extract (optional)
  • 2 cups mango puree (canned or from fresh mangoes)
  • ¼ cup almonds (Slivered or sliced and blanched, optional)

Instructions

  • Preheat the oven to 350 degrees Fahrenheit.
  • Oil or spray the bottom and sides of a standard (approx 9 by 5 inch) loaf pan.
  • Whisk together the flour, baking powder, baking soda, cardamom and salt in a large bowl.
  • Add the oil, sugar, flaxmeal, vanilla, if using, and mango puree to the bowl.
  • Mix well with a spatula until there are no dry streaks of batter remaining. Don't overmix.
  • Pour the batter into the loaf pan. Strew the top with almonds, if using. Bake 50-55 minutes minutes or until a toothpick inserted in the center of the loaf comes out clean, or with a few crumbs stuck to it.
  • Cool on a rack, then unmold and slice.

https://holycowvegan.net/vegan-mango-bread/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий