В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 8 июля 2016 г.

Apple & celeriac soup

Earthy, sweet & delicious this hearty soup is perfect for winter

Ingredients

  • 4 tbsp olive oil
  • 2 onions , sliced
  • 1 celery stalk , roughly chopped
  • 1 celeriac , chopped
  • 4 Cox\'s Orange Pippin apples , cored and quartered
  • A few sprigs of thyme , leaves picked
  • 2 litres vegetable or chicken stock
  • 200 ml crème fraîche
  • A few sage leaves
  • Toasted hazelnuts or grated fresh horseradish , to serve
  • Method

    1. Recipe by Anna Jones
    2. 1. Heat half the oil in a large pan. Add the onions and celery and cook over a medium heat for 10 minutes until soft. Add the celeriac, apples and thyme and cook for 2–3 minutes. Add the stock, season, and simmer over a low heat for 30 minutes until the celeriac is tender.
    3. 2. Remove from the heat and blitz with a hand blender until smooth. Stir in half the crème fraîche . Heat the remaining oil in a pan and fry the sage until crispy. 3. Spoon the soup into bowls and top with the remaining crème fraîche . To serve, drizzle with extra-virgin olive oil and sprinkle with the crispy sage leaves and hazelnuts or grated horseradish.
http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables-recipes/apple-celeriac-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий