В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 8 июля 2016 г.

Chilled cucumber soup

This classic British summertime menu is ideal for a garden party at home, though you can
easily bundle it all into a thermos and containers to transport to a picnic too.

Ingredients

  • 60 g unsalted butter
  • 1 onion
  • 3 cucumbers
  • 1.5 litres organic chicken stock
  • ½ a bunch of fresh chives
  • ½ a bunch of fresh parsley
  • 2 lemons
  • 200 ml single cream
  • Method

    1. Peel and dice the onion and roughly chop the cucumbers.
    2. Melt the butter in a large pan and sauté the onions over a medium heat for 4 to 5 minutes, or until softened.
    3. Add the cucumber, reduce the heat to low and continue to cook for 5 minutes.
    4. Add the stock, bring to the boil then reduce the heat again. Season well with sea salt and black pepper, and leave to simmer for 5 minutes.
  • 5. Chop and add the chives and parsley leaves, squeeze in the lemon juice and cook for a further 5 minutes.
  • 6. Transfer to a blender and purée until smooth (in batches, if necessary).
  • 7. Place the soup in a bowl, allow to cool at room temperature, then refrigerate until cold.
  • 8. Whisk in the cream, season to taste, then serve.
http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables-recipes/chilled-cucumber-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий