В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 7 июля 2016 г.

Gluten-Free Pizza Crust

We have a super special recipe, including a video for you on the best Gluten-Free Pizza
Crust ever.
Gluten-Free Pizza Crust
Prep time: 
Cook time:  
Total time:  
Dress this delish dish however you wish!
Ingredients
  • 1 cup chickpea flour (also known as garbanzo flour)
  • ¼ cup almonds, ground
  • 1 cup water
  • 2 Tbs olive oil
  • 1 tsp cumin, ground
  • ½ tsp sea salt
  • ¼ cup chopped green onion
  • ¼ cup chopped parsley
  • Note: You can use whatever flavour combination you'd like, so get creative! Try olives and sundried tomatoes, basil and oregano, rosemary and garlic. Or you can leave out the spices entirely for a plain bread or pita.
Make It Like So
  1. Preheat the oven to 400.
  2. Put the chickpea flour in bowl and add ground almonds, green onions, parsley, salt, cumin and olive oil.
  3. Add in the water and whisk to combine.
  4. Grease a 9 x 13 rectangular dish with olive oil. Pour batter into pan and spread evenly. If you want a thicker crust, use a 9-inch pie plate or cake pan.
  5. If using a rectangular dish, bake for 15 minutes. Bake for about 20 minutes for 9-inch dish.
  6. Remove from oven and cool on a rack.
  7. Add favourite pizza toppings and bake in the oven for about 10 minutes. Cut into slices and serve
http://www.meghantelpner.com/blog/the-best-gluten-free-pizza-crust-ever/

Комментариев нет:

Отправить комментарий