В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 13 июля 2016 г.

Parmesan Zucchini Chips

Parmesan Zucchini Chips – crispy zucchini chips coated with Parmesan cheese and bread
crumbs. So healthy and low in calories.
Parmesan Zucchini Chips Recipe

Serves 3 | Prep Time: 15 Mins | Cook Time: 20 Mins
Ingredients:
2 small zucchini (8 oz), sliced using a Mandolin slicer
1 tablespoon olive oil
1 cup bread crumbs or Japanese panko
2/3 cup grated Parmesan cheese
Pinch of salt
3 dashes ground black pepper
Method:
Preheat oven to 450F.
In a bowl, combine the sliced zucchini with the olive oil.
In another big bowl, combine the bread crumbs or Japanese panko with the Parmesan cheese, salt and black pepper. In batches, coat the zucchini with the bread crumbs mixture, make sure both sides are coated evenly.
Transfer the zucchini onto a baking sheet lined with parchment paper (you will need two baking sheets). Arrange the zucchini closely. Add a little bit of leftover bread crumbs mixture on top of each slice of the zucchini. Bake for 10 minutes until the surface turns brown. Remove the trays from the oven and top the leftover bread crumbs mixture on the other side of the zucchini and bake for another 10 minutes or until they turn brown. Remove from heat and serve immediately with Ranch dressing.
http://rasamalaysia.com/parmesan-zucchini-chips/

Комментариев нет:

Отправить комментарий