В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 16 августа 2016 г.

Cashew Dill Mozzarella


While you can certainly make a tasty lasagna or panini without the use of cheese, once you've tried this cashew dill mozzarella, you will be adding it to everything! This dairy-free cheese is made from protein-rich cashews, given a subtly sweet undertone from dill, and is incredibly stretchy thanks to tapioca. Melt this cheese on pizza, in a grilled cheese, or simply enjoy it with some crackers!

CASHEW DILL MOZZARELLA [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1/3 cup raw cashews
  • 1 cup water
  • 1/8 cup tapioca flour
  • 1 teaspoon apple cider vinegar
  • 1 tablespoon nutritional yeast
  • 1/4 teaspoon Himalayan salt
  • A dash of black pepper
  • 1/2 teaspoon garlic powder
  • 1/8 cup fresh dill

PREPARATION

  1. Place all the ingredients, except for the fresh dill, into a high-speed blender and blend for 2-3 minutes. Once combined, add the fresh dill.
  2. Pour the mixture into a saucepan over medium heat and stir frequently until clumps are forming.
  3. Continue stirring at all times until you get a stretchy consistency.
  4. Take the saucepan off the heat and pour the mixture into a small plastic bowl (you can oil it first for an easier removal). Make sure to spread it evenly.
  5. Place the bowl into the refrigerator for 1 hour or until it’s firm.
  6. Take the hardened up mozzarella out of the bowl. Place upside down on a serving platter and serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cashew-dill-mozzarella/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=90463a73f9-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-90463a73f9-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий