В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 16 августа 2016 г.

Grilled Tandoori Chicken

Grilled Tandoori Chicken Skewers
 Tandoori chicken is an Indian roasted chicken dish where the chicken is marinated in a
spicy yogurt that is seasoned with masala and chili peppers.
The chicken grilled up quickly and it was nice and juicy and full of flavour and oh so good! You can eat this tasty tandoori chicken as is, as a part of a larger meal or you could use it in a wrap or even in a curry like chicken tikka masala. 

Grilled Tandoori Chicken

ingredients
  • 1/2 cup plain yogurt
  • 1/2 lemon (juice)
  • 1/2 small onion (grated)
  • 1 tablespoon garlic (grated)
  • 1 tablespoon ginger (grated)
  • 1 tablespoon garam masala
  • 1 tablespoon paprika (I used hot smoked)
  • 1 teaspoon cumin (toasted and ground)
  • 1 teaspoon coriander (toasted and ground)
  • 1/2 teaspoon ceyenne pepper (or to taste)
  • salt to taste
  • 1 pound chicken (boneless and skinless, but into 1 inch pieces)
directions
  1. Mix all of the ingredients save the chicken.
  2. Place the chicken in a freezer bag along with the marinade and marinate in the fridge for at least an hour, preferably several hours to overnight.
  3. Pull the chicken from the fridge and let it come to room temperature.
  4. Remove the chicken from the marinade and skewer it.
  5. Grill the chicken until cooked, about 3-5 minutes per side.
http://www.closetcooking.com/2010/05/grilled-tandoori-chicken.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160815

Комментариев нет:

Отправить комментарий