В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 5 июля 2021 г.

Herbed Probiotic Cashew Cheese


This cheese is very easy to prepare and only requires some basic ingredients, and

gives you proteins and essential oils from the nuts!

Herbed Probiotic Cashew Cheese [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 cup of cashew nuts (cashew nuts or Indian walnuts)
  • 1 cup of peanuts
  • 1 cup of marigold seeds
  • 1 cup of brewer's yeast
  • 1 cup of fresh herbs mix
  • 1 clove of garlic
  • 1 tablespoon of sea salt
  • 1 tablespoon of agave
  • 8 and 1/2-ounces of water
  • 1 cup of probiotic water

Preparation

  1. Grind all the ingredients in a blender until a smooth cream is left. The mixture is passed through a filter bag for vegetable milk, press to remove excess water.
  2. Place the pasta in one or several containers and leave to ferment in the refrigerator for 24 to 48 hours before consuming.
  3. The cheese lasts approximately one week as long as you keep it refrigerated.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/herbed-probiotic-cashew-cheese/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий