В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 30 июля 2021 г.

Sauerkraut Lasagna


Who would have ever thought that sauerkraut and lasagna would be the perfect

combination? After trying this, you'll have a new favorite meal!

Sauerkraut Lasagna [Vegan]

Ingredients

Sauerkraut:

  • 1 cup of sauerkraut
  • 2 onions
  • 3 1/2 ounces smoked tofu
  • 1 tablespoon of oil
  • 2, 3 dashes of soy sauce
  • Salt pepper
  • (Gluten-free) lasagna sheets

Bechamel Sauce:

  • 25 1/3 ounces soy or oat milk
  • 2 bay leaves
  • 2 ounces vegetable margarine or coconut oil
  • 2 ounces gluten-free flour or normal wheat flour
  • nutmeg
  • salt and pepper

Yeast Melt:

  • 4 tablespoons yeast flakes
  • 2 tablespoons coconut oil
  • 3 teaspoons (gluten-free) flour
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon mustard
  • 6 ounces water

Preparation

For the Sauerkraut:

  1. The sauerkraut drain in a colander, the onion peel and coarsely chop. Cut the tofu into small cubes and fry in the heated oil and turning for 2, 3 minutes and drizzle with soy sauce . Now add the onions and sauerkraut to the pan and simmer for about 10 minutes. Season with salt & pepper .

For the Bechamel Sauce:

  1. Melt the oil / margarine in a small saucepan, sprinkle in the flour while stirring and then pour in the milk. Now add the bay leaves to the saucepan and bring the sauce to a boil. Approx. Simmer for 10 minutes until the sauce is nice and creamy. Finally, season with salt, pepper and nutmeg and remove the bay leaves.

For the Yeast Melt:

  1. The coconut oil or margarine in a small pot melts and then with a whisk the flour into the mixture. Now add water, stir in the other ingredients and bring to the boil briefly. If the yeast melt is too thick, just add a little water.
  2. Now take a high casserole dish and cover the bottom with sauce, then a layer of lasagna, then a layer of sauerkraut and layer in the order until the ingredients are used up. Finally the yeast melt on top and everything in the oven at 400°F for approx. 45 min.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sauerkraut-lasagna-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий