В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 22 июля 2021 г.

Avocado Pasta


Vegan avocado pesto pasta topped with crispy chickpeas. This easy plant-based

dinner recipe is made in under 30 minutes with just a few ingredients.

Avocado Pasta [Vegan]

Ingredients

For the Pasta: 

  • 3 cups pasta of choice
  • 1 cup canned chickpeas, drained and rinsed
  • 1 tablespoon olive oil
  • Salt, to taste
  • 1 handful arugula, for serving
  • Vegan parmesan, for serving

For the Avocado Pesto:

  • 2 medium avocados, pitted and peeled
  • 1 cup fresh basil
  • 1/4 cup olive oil
  • 3 tablespoons lemon juice, about 1 large lemon
  • 2 medium garlic cloves
  • 1 tablespoon water, or more as needed
  • 1/4 teaspoon fine grain sea salt, or more to taste
  • Pepper to taste

Preparation

  1. Preheat the oven to 400°F. Place the chickpeas on a baking sheet and toss with oil. Sprinkle with a pinch of salt. Roast the chickpeas for 25-30 minutes or until golden and crispy.
  2. Meanwhile, bring water to a boil in a medium saucepan. Cook the pasta according to the package's instructions.
  3. Prepare the avocado pesto: In a food processor, add the avocados, basil, garlic, oil, lemon juice, water and salt. Process until smooth, stopping to scrape the sides as needed.
  4. Once the pasta is ready, drain and return it to the saucepan. Add the pesto and toss to combine.
  5. Serve the pasta with the crispy chickpeas, vegan parmesan and arugula if desired.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/avocado-pasta-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий