В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 24 июля 2021 г.

Spicy Edamame

Fiery and spicy edamame beans sautéed with chili paste, garlic, and miso. It's intensely delicious. You won't be able to stop eating these!

Spicy Edamame

INGREDIENTS

  • ½ lb edamame (in shells; I use frozen edamame)
  • 1 Tbsp neutral-flavored oil (vegetable, rice bran, canola, etc)
  • 2 cloves garlic (minced)
  • 2 tsp chili paste (Sambal Oelek) (add more chili paste if you prepare spicier taste)
  • 1 Tbsp M1nute Miso Organic (I use this product from Hikari Miso; can substitute it with 1 Tbsp miso and 1 Tbsp dashi or water)

INSTRUCTIONS
 

  • Parpare edamame according to package instructions. Transfer cooked edamame to a big bowl.
  • Heat vegetable oil in a small frying pan over medium heat. When the pan is hot, add garlic and chili paste and cook until combined and fragrant. Add miso and mix all together for 1 minute.
  • Remove from heat and pour the spicy miso mixture over the edamame and toss to coat. Serve immediately.

https://www.justonecookbook.com/spicy-edamame/?utm_source=Just+One+Cookbook+Newsletter&utm_campaign=9d2350b4ef-EMAIL_CAMPAIGN_2021_06_17_04_22_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_366dec22de-9d2350b4ef-111721857 

Комментариев нет:

Отправить комментарий