В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 22 июля 2021 г.

Coconut White Chocolate Crème Brûlée


Yes, even custard can be made vegan, with coconut milk and cashew cream.

These little bowls of goodness are the epitome of an impressive and elegant dessert. Serve them at a dinner party or even on a random weeknight!

Coconut White Chocolate Crème Brûlée [Vegan]

Ingredients

  • 1 (13.5-oz [400-ml]) can classic unsweetened coconut milk
  • 1/4 cup cashew cream
  • 1/4 cup vegan cane sugar, plus more for the brûlée
  • 2 tablespoons arrowroot starch/flour
  • 2 teaspoons vanilla extract
  • 1/2 ounce cacao butter
  • Tiny pinch of salt

Preparation

  1. Set your ramekins on a quarter sheet pan and make room in the refrigerator.
  2. Combine the coconut milk, cashew cream, sugar, arrowroot, vanilla, cacao butter and salt in a small pot. Whisk together over medium heat until the cacao butter is melted, about 5 minutes; the mixture will start to boil, pull away from the sides of the pot and coat the whisk. Pour into your ramekins, cover and chill for at least 2 hours, until set.
  3. Evenly sprinkle the top of each ramekin with sugar. Torch and burn the sugar, until it is dark and crispy.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/coconut-white-chocolate-creme-brulee-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий