В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 27 июля 2021 г.

Avocado Chocolate Cream Bars


Avocado. Chocolate. Two things that don’t seem to go together, but let this recipe

show you that they actually do!

Avocado Chocolate Cream Bars [Vegan]

Ingredients

For the Bottom Layer:

  • 1 cup pitted dates
  • 1 cup walnuts
  • 3 tablespoons chocolate granola butter

For the Avocado Layer

  • 2 very ripe avocados
  • 1/2 cup coconut cream
  • 2 teaspoons vanilla
  • 1/3 cup maple syrup
  • 1 teaspoon coconut sugar
  • a pinch of salt

Preparation

  1. Begin making the chocolate bottom layer by adding the ingredients into a food process. Blend till a sticky, yet still crumbly mass forms.
  2. Press thing into a bread pan lined with parchment paper. Put in the freezer while you make the avocado layer
  3. Throw all the frosting ingredients into the food processor and blend until creamy.
  4. Pour the frosting over the chocolate base layer and spread evenly with the back of a spoon.
  5. Store in the freezer for about 2 hours for it to set. You  can either leave it in the freezer or keep it in the fridge for a creamy texture.
  6. Enjoy!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/avocado-chocolate-cream-bars-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий