В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 6 июля 2021 г.

Instant Cashew Cheese


This crumbly cheese is just wonderful, which is fast to make, easy, and very

nutritious!

Instant Cashew Cheese [Vegan]

Ingredients

  • 3/4 raw cashews, soaked for 2 hours in hot water
  • 2 teaspoons mustard
  • 2 tablespoons nutritional yeast
  • 1/3 ounces odorless coconut oil
  • 1 teaspoon syrup agave
  • 1/2 teaspoon salt
  • Few nuts, coarsely ground

Preparation

  1. Drain and rinse the cashews. Whizz in the blender until they become cream.
  2. Add all the other materials (except the extra nuts) and blend until the mixture is homogenized. Empty it and give it a ball shape. Roll it with a plastic film and put it in the fridge.
  3. After 5 hours (or overnight) remove the plastic film and sprinkle it with the nuts, pressing it so it gets stuck.
  4. Serve with crackers, bread, breadcrumbs, or toast. Keep the rest in an airtight bowl. You can even cook with it!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/instant-cashew-cheese/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий