В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 3 июля 2021 г.

Mini Coriander and Lime Burgers With Hazelnut Crust


These simple plant-based sliders are perfect to put out at a party. The patties are

spiced with fragrant coriander and lime zest and then finished with a crunchy hazelnut crust.

Mini Coriander and Lime Burgers With Hazelnut Crust [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 14-ounce can chickpeas, separate the brine and the beans
  • 1/3 cup fresh coriander
  • 1/2 a lime, zested
  • 2 tablespoons fresh lime juice
  • 1 cup gluten-free oats
  • 1 tablespoon of water to mix if needed
  • 1/2 cup hazelnuts ground in the food processor

Preparation

  1. Grind hazelnuts in the food processor first until resembling crumbs.
  2. Remove from processor and blend all other ingredients until smooth.
  3. Form into small patties, dip into the saved chickpea brine and then coat with hazelnut crumbs.
  4. Fry each patty for 4-5 minutes each side until nicely browned on the outside.
  5. Serve with salad or on a burger bun.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mini-coriander-and-lime-burgers-with-hazelnut-crust/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий