В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 7 июля 2021 г.

Potato Chick’n Tenders


Get ready for you new favorite vehicle for sauce – these potato tenders are

delicious, savory, and begging to be dipped in the sauce of your choice. They have a creamy mashed potato center that's chalked full of classic poultry spices, then coated in hash browns and baked to crispy, golden-brown perfection in the oven. The only problem with these tasty bites is deciding what dipping sauce you're going to pair them with.

Potato Chick’n Tenders [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • Potatoes
  • Shredded hash browns, frozen or fresh
  • Thyme, to taste
  • Poultry seasoning, to taste
  • Onion powder, to taste
  • Garlic powder, to taste

Preparation

  1. Peel, chop, and boil potatoes until they're soft; maybe 35 minutes.
  2. Drain the cooked potatoes then mash them with the spices. Put in the refirgerator until they're cool.
  3. Shape the cold mashed potatoes into tender or patty shape
  4. Roll tenders or patties with hash browns. This works best if you do it while the shredded potatoes are still frozen.
  5. Bake them at 400°F for 30 minutes. Flip them once half way through.
  6. After 30 minutes turn the broil setting on. Broil each side for about 5 minutes or until they're golden.
  7. Serve them with your favorite dipping sauce(s).

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/potato-chickn-tenders/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий