В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 8 июля 2016 г.

Summer salmon salad

The light, lemony yoghurt dressing makes this simple, tasty salmon salad perfect for
summer.

Ingredients

  • 800 g Jersey Royals , scrubbed clean
  • sea salt
  • freshly ground black pepper
  • 200 ml natural yoghurt
  • 1 lemon , zest and juice of
  • extra virgin olive oil
  • ½ cucumber , peeled
  • 1 small bunch fennel tops
  • 1 small bunch fresh basil , leaves picked
  • 400 g hot smoked salmon , from sustainable sources, ask your fishmonger
  • Method

    1. Cut any large potatoes in half. Bring a pan of salted water to the boil and add the potatoes. Bring back to the boil and simmer for 15 minutes until nicely cooked. Meanwhile, make your dressing by mixing the yoghurt with the lemon zest and juice, a good pinch of salt and pepper and a lug of extra virgin olive oil. Drain the potatoes well, tip into a mixing bowl and season immediately with salt and pepper. Drizzle with a little olive oil and, after 5 minutes, stir in most of the dressing. Leave the potatoes to cool.
    2. Halve the cucumber lengthways, remove the seeds and cut into ½cm slices. Roughly chop the fennel. Add the cucumber, fennel and basil leaves to the potatoes and mix well. Divide the salad evenly between four plates and flake over the salmon. Drizzle with a little olive oil.
    3. Tip: Make sure you season the potatoes while they’re still hot – they’ll absorb more flavour.
http://www.jamieoliver.com/recipes/fish-recipes/summer-salmon-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий