В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 18 января 2020 г.

Carrot Ginger Dressing

Green salad with carrot ginger dressing on top.
If you enjoy the refreshing salads served at Japanese restaurants, this delicious Carrot-Ginger Dressing recipe is for you. Made with carrot, ginger, and miso, the sweet-tangy dressing will zest up your salad! It's light, refreshing & healthy too!

Carrot Ginger Dressing 

INGREDIENTS
  • 1 carrot (50 g or 1.8 oz) (coarsely chopped)
  • 1 oz onion (30 g or about 1 Tbsp when minced) (sliced)
  • ¾ inch ginger (8 g or 0.3 oz) (preferably young/spring ginger, see Notes, peeled and sliced)
  • ¼ cup rice vinegar
  • 2 Tbsp neutral flavor oil (vegetable, canola, etc)
  • 1 Tbsp sugar
  • 2 tsp miso (I use white miso)
  • ½ tsp sesame oil (roasted)
  • salt (kosher or sea salt; use half if using table salt) (to taste)
  • Freshly ground black pepper (to taste)
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.
  2. Put all the ingredients in a food processor.
  3. Puree until carrot, onion, and ginger are minced and blend until smooth. If you prefer the dressing to be lighter, add water (I don’t usually add any water).
  4. Store the dressing in the refrigerator for up to a week.
RECIPE NOTES
Ginger: Young/spring ginger tastes milder than regular ginger. If you can only find regular ginger, adjust accordingly.
https://www.justonecookbook.com/carrot-ginger-dressing/

Комментариев нет:

Отправить комментарий