В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 16 июля 2021 г.

Delicata Squash with Labneh and Pomegranate Seeds

This simple, healthy side dish from F&W’s Justin Chapple is perfect for Thanksgiving because it requires fewer than 5 ingredients and is served at room temperature. Justin piles tender, roasted squash on a mound of creamy lebneh (Lebanese strained yogurt) and then showers it with crunchy, tangy pomegranate seeds. 

Delicata Squash with Labneh and Pomegranate Seeds

Ingredients

Ingredient Checklist

Directions

Instructions Checklist
  • Preheat the oven to 400°. On a large rimmed baking sheet, toss the squash with the 1/4 cup of olive oil and the crushed red pepper. Season generously with salt and pepper and toss again. Roast for about 30 minutes, until browned in spots and just tender. Let cool to room temperature, about 30 minutes.

  • In a medium bowl, mix the labneh with a generous pinch each of salt and pepper. Spread the labneh on a large serving platter. Mound the squash on the labneh and scatter the pomegranate seeds on top. Drizzle with olive oil and serve.

Make Ahead

The squash can be refrigerated overnight. Bring to room temperature before serving.

https://www.foodandwine.com/recipes/delicata-squash-labneh-and-pomegranate-seeds 

Комментариев нет:

Отправить комментарий