В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 16 июля 2021 г.

Super-Easy Summer Squash Salad


It takes just 12 minutes to make this superfresh-tasting summer salad. Chef Jimmy

Bannos Jr. quick-pickles tangy currants, then uses the pickling liquid as a dressing for thin slices of baby squash and greens.

Summer Squash Salad with Pickled Currants

Heat 2 tablespoons each of red wine vinegar and currants with 1/4 teaspoons each of salt and sugar; let cool. Drain; transfer 2 teaspoons of the pickling liquid to a bowl. Toss with 1 pound thinly sliced baby summer squash, 2 cups mixed baby greens, 3/4 cup chopped basil, 2 tablespoons olive oil and the currants. Top with chopped roasted hazelnuts and shaved ricotta salata.

https://www.foodandwine.com/cooking-techniques/super-easy-summer-squash-salad 

Комментариев нет:

Отправить комментарий