В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 16 июля 2021 г.

Charred Green Beans with Apricots

“This is one of my favourite summer side dishes because it can be prepared in less than 20 minutes, requires only a handful of ingredients, and can be served hot or at room temperature. Toss with a simple vinaigrette made from tomatoes, which are best enjoyed when they are at peak during the summer.” — Nina Compton, chef and owner of Compère Lapin and Bywater American Bistro in New Orleans

Charred Green Beans with Apricots

Ingredients

Ingredient Checklist

Directions

Instructions Checklist
  • In a large skillet, heat the oil until shimmering. Add the green beans and cook over high heat until charred on the bottom, about 4 minutes. Remove from the heat and stir in the apricots, lime juice, fish sauce, chile and mint. Season with salt. Transfer to a platter and serve.

https://www.foodandwine.com/recipes/charred-green-beans-apricots 

Комментариев нет:

Отправить комментарий