В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 21 августа 2021 г.

Cherry Chocolate Ice Cream


Cashews and coconut cream give this cherry chocolate ice cream its super

smooth, creamy texture that will disprove all myths that non-dairy ice cream is too icy. The classic combo of cherries and chocolate is made even better because this recipe uses fresh cherries and indulgent dark chocolate chunks.

Cherry Chocolate Ice Cream [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 1/2 cups cashews, soaked overnight
  • 1 14-ounce can full-fat coconut cream
  • 1/4 cup maple syrup
  • 1/2 teaspoon vanilla powder or extract
  • 1 cup fresh/frozen sweet cherries, pitted
  • 1/2 cup dark vegan chocolate chips/chunks

Preparation

  1. Soak the cashews in water overnight, rinse, and drain them properly.
  2. Add them into a high-speed blender together with the coconut cream, maple syrup, and vanilla and blend on medium speed until creamy.
  3. Line a cake/bread loaf tin with parchment paper and pour in the smooth mixture.
  4. Add in the cherries and chocolate and take a spoon to swirl and mix around the ingredients.
  5. Place in the freezer for 5-6 hours (or until firm - depending on your freezer).
  6. You want the mixture to be frozen but not too hard, or else it will be tough to scoop it out.
  7. If it's too frozen, let it stand outside to thaw a few minutes before serving.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cashew-cherry-chocolate-ice-cream/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий