В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 27 октября 2021 г.

Chatpata Aloo Salad


This crunchy salad hails from Nepal, which borders India in the northeast.

The salad is prepared with a special masala called gorkha, and that, together with the tamarind, give the salad a unique flavor. 

Chatpata Aloo Salad [Vegan]

Ingredients

  • 4 dried red chile peppers
  • 2 tablespoons sesame seeds
  • 2 teaspoons coriander seeds
  • 2 potatoes, peeled, cooked, and cut into medium cubes
  • 1 tomato, chopped
  • 1 cup chopped cucumber
  • 1/2 cup chopped onion
  • 1 tablespoon tamarind paste or freshly squeezed lemon juice
  • 3/4 teaspoon salt
  • 1 teaspoon vegetable oil
  • 4 fenugreek seeds
  • green chile peppers, chopped

Preparation

  1. In a pan, dry-roast the red chiles, sesame seeds, and coriander seeds over medium heat for 5 minutes or until they become fragrant and change color.
  2. Take the pan off the heat and allow the masala to cool completely.
  3. Transfer the masala to a blender and coarsely grind. Set the masala aside.
  4. Combine the potatoes, tomato, cucumber, and onion in a medium bowl.
  5. Add the tamarind, masala, and salt. Mix everything together well.
  6. Heat the oil in a tadka pan over low heat. Temper the fenugreek seeds and then fry the green chiles for 30 seconds.
  7. Pour this tadka over the salad, give it a good mix, and serve.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chatpata-aloo-salad-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий